slide-0-thumb
slide-1-thumb

Een Renault of andere occasion in Overijssel

Woont u in Kallenkote of omgeving en zoekt u naar een Renault of auto van een ander merk, het liefst een occasion, en wilt u deze kopen in Overijssel? Ga dan naar Automobielbedrijf Veld. Wij zijn al jarenlang actief in de verkoop van tweedehands auto’s en hebben in de loop der jaren een grote schare aan diverse merken en typen opgebouwd. Dus als u een occasion van Audi, Citroën, Opel, Peugeot of Renault wilt kopen bij een betrouwbare dealer in Overijssel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Deze auto’s zijn altijd van goede kwaliteit.

Een Renault occasion of auto van een ander merk met een goede garantie

Als u bij Automobielbedrijf Veld in Kallenkote, Overijssel, langskomt voor een occasion van bijvoorbeeld Audi, Citroën, Opel, Peugeot, Renault, dan kunt u ervan uitgaan dat deze auto’s van een goede kwaliteit zijn. Dit uit zich natuurlijk in het feit dat uw nieuwe auto fantastisch rijdt, en geen gebreken vertoont. Deze garantie heeft u doordat wij zijn aangesloten bij BOVAG. Hierdoor geven wij altijd garantie op onze werkzaamheden, waardoor eventuele problemenvakkundig worden opgelost. Zo kunt u snel weer op een veilige manier de weg op.

U kunt bij ons terecht voor alle merken

Wat Automobielbedrijf Veld bijzonder maakt, is dat u bij ons terecht kunt voor de aankoop van occasions van alle merken, maar ook voor reparaties aan auto’s van verschillende merken. Wij vertegenwoordigen namelijk niet één bepaald merk, wat voor u alleen maar voordelen heeft. Onze specialisten geven u altijd onafhankelijk advies. Wij bekijken gewoon uw probleem en lossen het op. En wilt u een betrouwbare occasion kopen van bijvoorbeeld Audi, Citroën, Opel, Peugeot of Renault, bij een betrouwbare dealer in Overijssel? Dan geven wij u onafhankelijk advies. We kijken daarbij naar uw rijgedrag, uw wensen en natuurlijk naar uw budget. Op basis hiervan zoeken we samen naar de auto die het best bij u past. Op deze manier koopt u een betrouwbare auto waar u nog vele kilometers mee kunt maken.

Vraag naar ons actuele aanbod

Wilt u weten welke auto’s wij op dit moment in ons aanbod hebben? En welke occasions van bijvoorbeeld Audi, Citroën, Opel, Peugeot of Renault u bij ons in Overijssel kunt kopen? Neem contact met ons bedrijf op, dan vertellen we het u graag. U kunt bellen of een Whatsapp-bericht sturen naar 06-28918894. Of stuur een bericht naar info@automobielbedrijf-veld.nl. Bellen kunt u ook naar 0521-513309.