Het team van familiebedrijf Autobedrijf Veld in Steenwijk Kallenkote

Wie zijn wij 

Automobielbedrijf Veld is een BOVAG-gecertificeerd en universeel autobedrijf. Dit betekent dat wij niet merkgebonden zijn. Sterker nog: we zijn er voor iedereen en we maken geen enkel onderscheid tussen welk merk of type dan ook.

Wij zijn een laagdrempelig bedrijf en hebben een prima relatie met onze klanten. Met ons team proberen we met iedereen een persoonlijke band te onderhouden. We kennen onze klanten en zij kennen ons. Dat geeft een goed gevoel en is de basis van ons autobedrijf. Voor ons is elke werkdag weer een uitdaging om het nog beter te doen.

Historie
Automobielbedrijf Veld is opgericht in 1967 door Klaas Veld sr. en zijn vrouw Elly. Momenteel is de dagelijkse leiding in handen van zoon Doeke Veld en inmiddels is met Klaas Veld jr. alweer de vierde generatie actief binnen het bedrijf. Dit betekent niet dat de oprichters niet meer actief zijn binnen het bedrijf. Zij zijn nog elke dag in de weer en ook de echtgenote van Doeke, Alice, is werkzaam binnen ons gemoedelijke en hardwerkende familiebedrijf.

Wij zijn sinds 1970 gevestigd aan de Kallenkote 82 in Kallenkote. In 2012 hebben wij ons pand fors uitgebreid en hebben wij een nieuwe en moderne werkplaats in gebruik genomen. Sindsdien richten wij ons steeds meer op met name verkoop, APK, reparaties en onderhoud.

Eigenaren Doeke en Alice Veld & hun zoon Klaas Veld