In-en verkoop

Wilt u een gebruikte auto aanschaffen? Dan bent u hier op de juiste plek beland. Bij Automobielbedrijf Veld in Kallenkote beschikken we over een uitgebreid aanbod van tweedehands auto’s. Bekijk het overzicht van alle auto’s eenvoudig op onze site. Of bezoek onze showroom als u de auto’s ook van dichtbij wilt zien en ervaren. Kunt u eventueel ook gelijk een proefrit maken. Daarnaast kunt u bij ons ook uw huidige auto heel gemakkelijk inruilen.

Occasionverkoop

Een betrouwbare tweedehands auto voor een eerlijke prijs: dat is waar u naar op zoek bent bij de keuze voor een andere auto. Bij ons krijgt u altijd waar voor uw geld. Wij voorzien onze klanten van eerlijk advies als zij een gebruikte auto willen gaan aanschaffen. We kijken dan onder andere naar het soort auto dat goed bij u en (ook niet onbelangrijk) uw rijgedrag zou passen. En bieden meteen een helder overzicht van de kosten.

Gebruikte auto’s: inkoop en inruil

Beschikt u zelf nog over een auto om in te ruilen als u bij ons een tweedehands auto wilt gaan kopen? Ook dan zit u goed bij ons. Wij maken een beoordeling van uw auto en kijken naar de sterke punten van het voertuig. Daarna komen we met een goede deal voor u bij het inruilen van uw bestaande auto.

Op onze occasion-pagina kunt u bij de gewenste occasion aangeven of u uw huidige auto in wilt ruilen door op ‘bepaal inruilwaarde’ te klikken. Zo kunt u een betrouwbare occasion kopen met inruil.

Wilt u meer informatie over het inruilen van uw huidige auto of heeft u een vraag over ons aanbod? Neem dan contact met ons op. 

Betrouwbaar adres voor het kopen van uw tweedehands auto

Al onze occasions boven € 4750,- worden standaard geleverd met een nieuwe APK, grote beurt, gepoetst en met 6 maanden volledige BOVAG-garantie. Voor auto's onder de € 4750,- geldt dat zij inclusief een nieuwe APK, een onderhoudsbeurt en garantie op maat geleverd worden. Wij rekenen geen afleverkosten.

Zoekopdracht plaatsen

Zoekt u naar een voor u nieuwe maar wel een gebruikte auto? En zit er tussen ons aanbod met occasions geen auto tussen waar u warm voor loopt? Plaats dan bij Automobielbedrijf Veld in Kallenkote uw zoekopdracht en vergroot de kans om alsnog uw droomauto te vinden. Wij zijn u graag van dienst als u aan het zoeken bent naar de meest geschikte auto.

Wij doen het voorwerk wel

De zoektocht naar een nieuwe auto kan soms best ingewikkeld en lastig zijn. U kijkt op internet, gaat naar verschillende autogarages… toch lijkt het erop dat u telkens niet te zien krijgt wat u graag wilt. Met behulp van een zoekopdracht bij Automobielbedrijf Veld kunt u een goede en belangrijke stap zetten om wel het juiste voertuig te vinden. Als u uw autowensen aan ons doorgeeft, gaan wij voor u verder zoeken. Voordeel is dat we vaak wat vlugger in kaart hebben welke auto’s verkocht gaan worden. Logisch, want we zijn nu eenmaal zelf in de autobranche werkzaam. En beschikken over een uitgebreid netwerk waar we gebruik van kunnen maken.

Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft, helpen wij u zoeken naar uw nieuwe auto. Verstuur uw gegevens inclusief uw wensen via het onderstaande contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of kom een keer langs in onze showroom zodat we alles samen rustig kunnen bespreken.

Autofinanciering

Wilt u geld lenen voor het kopen van een auto? Maak gebruik van de voordelen van autofinanciering! U kunt meteen wegrijden in de auto, omdat u daarvoor nog niet het totale aankoopbedrag hoeft af te rekenen. In plaats daarvan betaalt u tijdens het gebruik van de auto. Een autofinanciering biedt verschillende voordelen, zowel wanneer u de auto zakelijk als particulier wilt rijden. Bij Automobielbedrijf Veld in Kallenkote hebben wij goede ervaringen met de partijen FinancialLease Nederland en Royaal Lease. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!