Zoekt u een garage in de gemeente Steenwijkerland waar u op een betrouwbare wijze een tweedehands auto kunt kopen, en wilt u hulp bij de aankoop? Automobielbedrijf Veld in Kallenkote geeft u graag advies omtrent de aanschaf van uw nieuwe auto. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van autofinanciering. En staat uw droomauto niet tussen ons aanbod of heeft u al een bepaalde auto op het oog? Wij gaan graag voor u op zoek! Ook krijgt u bij ons altijd een goede inruildeal voor uw huidige auto. U kunt altijd een goede occasion kopen met een goede deal op het gebied van inruil. Zo kunt u uw tweedehands auto kopen bij een betrouwbare partner in de gemeente Steenwijkerland. U heeft de keuze uit veel verschillende merken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hoogwaardige occasion van Volkswagen. Wij leveren uw auto uiteraard altijd netjes af.

Een betrouwbare garage in Steenwijkerland bij het kopen van uw tweedehands auto

Al onze occasions boven  €4750,- worden standaard geleverd met een nieuwe APK, grote beurt, gepoetst en met 6 maanden volledige BOVAG-garantie. Voor auto's onder de €4750,- geldt dat zij inclusief een nieuwe APK, een onderhoudsbeurt en garantie op maat geleverd worden. Wij rekenen geen afleverkosten.

Een aantrekkelijke autofinanciering

Wilt u geld lenen voor het kopen van een auto? Maak gebruik van de voordelen van autofinanciering! U kunt meteen wegrijden in de auto, omdat u daarvoor nog niet het totale aankoopbedrag hoeft af te rekenen. In plaats daarvan betaalt u tijdens het gebruik van de auto. Een autofinanciering biedt verschillende voordelen, zowel wanneer u de auto zakelijk als particulier wilt rijden. Bij Automobielbedrijf Veld in Kallenkote hebben wij goede ervaringen met de partij Royaal Lease. Zij hebben meer dan 20 jaar ervaring in kredietverlening. Zo kunt u betrouwbaar een occasion kopen met inruil.

Wij helpen u graag met het kopen van de juiste tweedehands auto bij onze garage

Staat uw droomauto niet in ons huidige aanbod? Geef uw wensen bij ons aan en wij gaan graag voor u op zoek! Wij nemen het zoeken voor u uit handen en u bent ervan verzekerd dat u een goede auto koopt. Bovendien wordt deze bij ons met BOVAG-garantie afgeleverd. Ook als u uw occasion bij ons komt kopen met inruil. Daardoor kunt u uitstekend een tweedehands auto kopen bij onze garage in de gemeente Steenwijkerland.

Ruil uw auto in tegen aantrekkelijke voorwaarden

Wilt u uw huidige auto inruilen? Wij staan voor u klaar! Bij ons krijgt u altijd een goede inruildeal voor uw auto. Op onze occasion-pagina kunt u aangeven of u uw huidige auto in wilt ruilen door op ‘vraag offerte aan’ te klikken. Zo kunt u een betrouwbare occasion kopen met inruil. Wilt u meer weten over het inruilen van uw huidige auto? Neem dan contact met ons op! Heeft u een vraag over ons aanbod? Neem dan contact op via Whatsapp of bel naar 06-28918894. U kunt ook e-mailen naar info@automobielbedrijf-veld.nl of bellen naar 0521-513309.